lerock-galerija-6

Letne kuhinje

Coston&Lerock letne kuhinje so izdelane po naročilu, glede na želje in potrebe naročnika. Vsako stranko obravnavamo individualno pri vseh stopnjah delovnega procesa, od naročila dalje. Kuhinje so izdelane iz brušenega in poliranega betona oz. terazza kar pomeni, da je agregat na površini viden. Gre za material, ki ponuja kvaliteti kot sta vzdržljivost in odpornost hkrati pa ne potrebuje veliko nege.

Naročnik lahko izbira med:

V sklopu letne kuhinje lahko izdelamo tudi kurišče in druge vrtne elemente iz brušenega betona kot so klopi, korita za rože, stopalne plošče ipd.

Vsi betonski elementi so ob montaži površinsko zaščiteni in ob pravilni uporabi ter negi ni pričakovati trajnih poškodb ali madežev.

Izpostavili bi, da je pri načrtovanju betonske letne kuhinje potrebno upoštevati težo elementov. Teža kuhinje povprečne velikosti (2,0-2,5 m) lahko presega 1000 kg zato se montaža izvaja z avtodvigalom. Do lokacije mora biti omogočen primeren dostop, na mestu kjer bo kuhinja stala pa naj bo pripravljen temelj, najbolje AB plošča debeline cca 15 cm.

Za vse ostale informacije nas lahko kontaktirate.